Da jeg skulle finde ud af hvilken pusletaske vi skulle købe, synes jeg der var rigtig mange forskellige, men jeg havde svært ved at finde ud af hvilke fordele og ulemper der var ved de forskellige typer tasker. Efter flere timers research bliver jeg enig med mig selv om, at det er en CAMA Copenhagen pusletaske vi skal have.

Den praktiske pusletaske

På ydersiden

På ydersiden af tasken er der på den ene side en mindre lomme med lynlås, hvor det blandt andet kan være rart at have ting som man skal bruge ofte, som f.eks. sutter eller pung. På den anden side er der en større lomme, som lukkes med en magnet i midten. Denne lomme er god til f.eks. stofbleer, lommeletter, savlesmækker eller andet, som er rart at have lige ved hånden.

Derudover er det en virkelig pæn taske, som både mor og far kan have med, uden at det bliver for feminint. Den er vandafvisende, hvilket jeg synes er super rart, når man har den hængende over styret på barnevognen, så alt ikke bliver vådt, hvis det skulle regne lidt.

På indersiden

På indersiden er der i hver side en lille lynlåslomme og så er der ”hovedelen” af pusletaksen, som er det udtagelige pusleunderlag med opbevaring. Jeg synes personligt at denne løsning er rigtig dejlig, da pusletasken aldrig bliver rodet og dermed altid er nem og overskuelig at have med at gøre, og det er nemt at fylde tasken op, når man har brugt den på tur.

Det udtagelige pusleunderlag har en tykkere madras som baby kan ligge på hvor som helst, uden at ligge hårdt eller koldt. Der er et vandafvisende betræk inderst og et blødere betræk udenover. Vi har valgt at købe CAMA Copenhagens stofbleer til at lægge på, da det så er nemmere at skifte, hvis der skulle komme nogen baby-skidt på og nemmere at tørre babys numse med det løse stykke i enden.

På hver side af madrassen folder man lommerne ud og har dermed alt hvad man skal bruge lige ved hånden. På den ene side er der to mindre lommer (som er gode til bleer) og en lidt større (som er god til f.eks. vådservietter). På den anden side er der to lidt større lommer, hvor der i den ene lomme følger en lille plastiktaske med lynlås med, hvilket er totalt genialt til et ekstra sæt tøj, hvis baby har et uheld, hvorefter man kan lægge det beskidte tøj i den sikrede taske, som nemt kan vaskes af bagefter. I den anden lommer plejer vi at have bleposer, cremer, håndsprit og andre småting som man altid får brug for. Dermed har man alt hvad man skal bruge lige ved hånden under bleskift.

Ydermere er der på ydersiden af det udtagelige pusleunderlag to netlommer, som man nemt kan komme til, blot ved at åbne pusletasken og uden at tage underlaget ud. I det hele taget er der super meget plads i tasken, så man kan sagtens putte ekstra ting i ved siden af underlaget, hvis man en dag skal på en længere tur.

Hvis man er et sted hvor der i forvejen er en puslepude, som f.eks. caféer eller storcentre, så synes jeg også det er super rart bare at lægge underlaget ud oven på puslepuden. Dermed har jeg stadig alt hvad jeg skal bruge, men jeg er samtidig sikker på, at vores baby ikke kommer til at ligge et sted som måske ikke er ordentligt rengjort efter et tidligere barn har brugt den.

                                                                                                                                                   

Det lille minus

Det eneste minus jeg har at sige om denne taske er, at det kan være lidt bøvlet at komme til de ting der ligger i lommerne ved underlaget, hvis man kun skal bruge en enkelt ting og ikke hele puslearsenalet. Dog sker dette for mig så sjældent at plusserne klart opvejer det lille minus.

Opdatering: Nu er Emilie på flaske og det kan godt være lidt svært at få plads til flasker og erstatning, hvis man skal være ude i mere end et par timer.


Dette indlæg indeholder affiliate links, det eneste det betyder er, at du støtter mig, hvis du vælger at købe et produkt via mine links. Jeg linker selvfølgelig kun til noget, jeg selv kan stå inde for ♥

Del: