Den absolut bedste iskaffe – med kun 4 ingredienser

Jeg elsker kaffe, det er ingen hemmelighed. Jeg drikker den både sort, med mælk, som latte og i øvrigt i næsten alle afskygninger. Jeg mistænker at det er noget der følger med, når man bliver mor… Det må ligesom være en overlevelsesmekanisme eller noget! 😀

Men ikke mindst så elsker jeg altså også en rigtig god iskaffe – især på en varm sommerdag! Den skal være let cremet, ikke bitter og en lille smule sød. Det er sådan jeg bedst kan lide den.

Jeg blev bare træt af at sådan en god iskaffe altid koster noget nær 50 kroner, hvis man skal købe den i byen et sted. Det bliver altså mange penge, hvis man, som mig, rigtig godt kan lide iskaffe. Derfor har jeg eksperimenteret lidt i køkkenet sidste sommer og fandt frem til, hvad jeg selv vil kalde, den absolut bedste hjemmelavede iskaffe – intet mindre. Så nu vil jeg altså dele min hemmelighed med jer. Men nu den ikke er så hemmelig mere, så må den gerne deles med vennerne. De smager nemlig bedst i godt selskab 😀

Opskrift på hjemmelavet iskaffe

– til 1 person

  • 3 isterninger
  • 1 glas mælk
    • ca. 3/4 af størrelsen på det glas du vil servere iskaffen i.
  • 2-3 tsk instantkaffe
    • alt efter ønsket styrke – der skal lidt mere i, end i en almindelig kop instantkaffe.
  • 1 tsk brun farin
    • kan varieres alt efter, hvor sød iskaffen ønskes.
Ingredienser til 2 x iskaffe. Mælken skummer meget op, derfor er der kun ét stort glas mælk.

Blend hele herligheden sammen i en blender, gerne på enten ice crush eller pulse funktion, hvis du har sådan en fancy blender, men en helt almindelig virker også.

Voila – jeg lover dig, at du ikke bliver skuffet – velbekomme 😀

Del: