Som overskriften nok antyder, har vi gemt på en lille overraskelse, inde i min mave. I slutningen af juli, kan vi nemlig byde velkommen til endnu et nyt familiemedlem, nemlig lillebror.

Eller, det skal han jo ikke hedde, men vi er ikke helt blevet færdige med den snak endnu, så ind til videre hedder han lillebror.

Ind til videre er alt heldigvis gået så fint, alt er helt normalt og vi er gode og glade. I hvert fald efter de første 14 uger! Jeg må indrømme, at det har været en lidt hårdere omgang med lillebror, end det var med Emilie. Om det skyldes at alle graviditeter bare er forskellige, eller at jeg også har haft Emilie at se til i denne omgang, ved jeg ikke. I hver fald jeg oplevet et træthed ud over det sædvanlige og madlede er jeg skam heller ikke blevet forskånet for – alt det er heldigvis fortid, og jeg har det godt igen 😀

Jeg er i skrivende stund i uge 29 og kan allerede nu konstatere, at der må gemme sig noget at en kickbokser derinde! Han bruger i hvert fald ikke meget tid på at ligge stille. Hvis det er muligt at få indvendige blå mærker, er jeg sikker på at det er hans hobby er at dekorere væggene i boligen blå og lilla. Det er også noget af en kontrast fra Emilie, som ikke gjorde nært så stort et væsen ud af sig selv derinde.

Den ting som dog nok har haft mest fokus i denne graviditet, ud over barnet i man mave selvfølgelig, har nok været hele verdens Corona-situation. Altså hvad skete der lige for 2020? Jeg har termin sidst i juli og håber mest af alt, at det er stilnet lidt af til den tid. Tanken om at blive smittet skræmmer mig egentligt ikke som sådan, jeg er sund og rask og ville højst sandsynligt komme fint igennem selve sygdommen, hvis jeg skulle få den. Nej det der skræmmer mig lidt er, hvis jeg skulle blive smittet umiddelbart inden fødsel, så jeg skulle føde med en hel beredskabsstyrelse i lokalet og med mig selv i sikkerhedsudstyr – nej tak :/ Men lad os nu håbe at det ikke kommer så vidt, jeg håber i hvert fald på en naturlig fødsel denne gang – men man ved jo aldrig hvordan tingene skrider frem, så jeg må bevare mit åbne sind.

Gravid uge 29
Del: