For langt de fleste kvinder, er kejsersnit ikke drømmescenariet. Det var det heller ikke for mig – faktisk var det noget virkelig gerne ville undgå. Så meget så jeg gik 10 dage over tid og gerne tog en uge til, hvis jeg måtte, for at undgå det. Ikke fordi jeg som sådan var bange for operationen, men mere efterforløbet, hvordan jeg skulle tage mig af min datter, ovenpå en stor operation og ikke mindst det “kæmpe” ar, jeg ville få.

Jeg har før skrevet om mit forløb, så det vil jeg ikke komme så meget ind på i dette indlæg, men hvis du har lyst, så kan du læse om det HER, efter du selvfølgelig har læst dette færdigt.

Det der med ar

Jeg er forfængelig. Ikke ud over det sædvanlige, hvis jeg selv skal sige det, men nok til, at jeg ikke brød mig om tanken, om et 10 cm langt ar på tværs af min mave.

Jeg har altid været ret usikker omkring mit eget udseende. Når jeg kigger tilbage på billederne fra før jeg blev gravid, bliver jeg faktisk en lille smule sur på mig selv. Sur på mig selv over, at slå mig selv oven i hovedet med, ikke at have en flad nok mave, at have mormor-arme og for store lår. Nej det er rigtig nok, at jeg aldrig har været petit, men altid har jeg dog været helt normal.

Jeg tror faktisk ikke, at der er særlig mange mennesker, som kan løbe fra at være bare den mindste smule forfængelig. Men hvis du alligevel sidder derude og læser med, dig som ikke er den mindste smule forfængelig, så giv gerne et par gode råd til anti-forfængelighed i kommentarfeltet 😀

Tilbage til aret. Det var, måske underligt nok for nogle, men noget af det jeg frygtede mest ved at skulle have et kejsersnit. Jeg laver ikke specielt pæne ar, den slags er vidst nok genetisk bestemt, men mine ar buler gerne en lille smule ud, så et ar lige i bikinilinjen har ikke ligefrem på min ønskeliste.

Og hvis du sidder med den samme frygt som jeg havde, for et stort grimt ar, midt på din krop, så kan jeg forhåbentligt berolige dig en smule; for det er overhovedet ikke slemt. Arret sidder lige under bikinilinjen og dækkes af alle former for trusser. Derudover er det ikke så stort og skæmmende som, i hvert fald jeg, havde troet. Mest af alt ser jeg lige præcis det ar, for at være et symbol på, hvor min dejlige datter kommer fra, nemlig min mave.

Hvis du går rundt med ondt i maven over et måske forstående kejsersnit, så skal du vide, at det med meget stor sandsynlighed kommer til at gå så godt og at du får verdens dejligste baby ud af det, uanset hvordan du føder dit barn.

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at dele dine tanker med mig i kommentarfeltet og jeg vil gøre mit allerbedste for at fortælle dig alt det jeg ved, selvom jeg selvfølgelig kun kan tale ud fra eget perspektiv 😀

Del: