Om mig

Jeg hedder Anne, jeg er 25 år gammel og så bor jeg sammen med min kæreste, Michael og vores datter Emilie, som er født d. 27. juli 2018. Med Emilie valgte jeg kun at have barsel i 6 måneder, da jeg var studerende. Dette er et lidt atypisk valg, men for mig det helt rigtige. Jeg blev færdig med min uddannelse i januar 2020 og er nu gravid med lillebror. Med ham har jeg termin sidst i juli igen, så hvem ved, måske ender vi med en dobbelt fødselsdag 😉

Derfor har jeg lavet Babylife.

I forbindelse med min egen graviditet, har jeg erfaret hvor svært det kan være at finde rundt i junglen af babyting, hvad man skal anskaffe sig og hvornår, hvad der er “nice to have” og hvad der er “need to have” osv. Dette tror jeg er meget forvirrende og omstændigt for alle førstegangsfødende, men måske særligt overvældende for dem, hvis budget ikke rækker så langt.

Mit mål med siden her er, at prøve at gøre det så enkelt som muligt, at starte det nye kapitel i livet, som hedder børnefamilie.

Jeg håber at i vil finde min blog interesant og jeg vil blive rigtig glad for, hvis i har noget input, feedback eller ønsker til hvad i godt kunne tænke jer at hører noget mere om, at i vil sende mig en mail, det vil være en kæmpe hjælp.

De kærligste hilsner

Anne

Kontakt

Jeg kan kontaktes på min mail:

anne@baby-life.dk