Om mig

Jeg hedder Anne, jeg er 23 år gammel og så bor jeg sammen med min kæreste, Michael og vores datter Emilie, som er født d. 27. juli 2018. Jeg valgte at have barsel i 6 måneder og studerer til dagligt serviceøkonomi i Odense, hvor jeg flyttede til i 2016.
Det at flytte til en ny by for at studere, kræver også at man danner sig en helt ny tilværelse. Dette havde jeg efterhånden fået lavet mig, men så kom der en baby, så nu er der endnu en ny situation at forholde sig til, men det skal nu nok gå alt sammen 😀

Derfor har jeg lavet Babylife.

I forbindelse med min egen graviditet, har jeg erfaret hvor svært det kan være at finde rundt i junglen af babyting, hvad man skal anskaffe sig og hvornår, hvad der er “nice to have” og hvad der er “need to have” osv. Dette tror jeg er meget forvirrende og omstændigt for alle førstegangsfødende, men måske særligt overvældende for dem, hvis budget ikke rækker så langt.

Mit mål med siden her er, at prøve at gøre det så enkelt som muligt, at starte det nye kapitel i livet, som hedder børnefamilie.

Jeg håber at i vil finde min blog interesant og jeg vil blive rigtig glad for, hvis i har noget input, feedback eller ønsker til hvad i godt kunne tænke jer at hører noget mere om, at i vil sende mig en mail, det vil være en kæmpe hjælp.

De kærligste hilsner

Anne

 

Kontakt

Jeg kan kontaktes på min mail:

anne@baby-life.dk